garage-asc-texel-33.jpg

DIENSTEN

Garage ASC is gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van alle automerken. We beschikken over diagnoseapparatuur om complexe problemen en fouten in de elektronica van uw auto nauwkeurig vast te kunnen stellen. Verder kunnen wij u van dienst zijn met onder andere aircoservice, apk-keuringen, uitlaten, banden en accu's.

Reparatie van alle merken

In onze goed uitgeruste werkplaats is alle ruimte voor reparaties en onderhoud. Wij maken daarbij geen onderscheid in merken en types, elk merk en elk type auto kan bij ons terecht. ASC repareert auto's, campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.

Computerdiagnose

De techniek en elektronica van moderne auto's wordt steeds complexer en ingewikkelder. Vaak is aan de buitenkant niet precies te zien wat het probleem is. Door gebruik te maken van onze diagnosecomputer kunnen wij voor u kijken wat de reden van het probleem is. Indien nodig kunnen we de boordcomputer resetten of het probleem op een andere manier oplossen.

Aircoservice

De meeste auto's zijn uitgerust met airconditioning. Dit verhoogt het comfort tijdens het autorijden en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Heeft u een auto met airconditioning? Dan is regelmatig onderhoud belangrijk. Airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen.

APK keuring

Garage ASC op Texel voorziet uw auto graag van de jaarlijkse APK. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Hoe gaat de APK keuring?
U maakt een afspraak en brengt de auto op de dag van de afspraak bij ASC. Afhankelijk van de conditie van de auto, kunt u in de meeste gevallen de auto dezelfde dag weer ophalen. Na de keuring ontvangt u altijd een APK-rapport. De APK-keuring is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voortuig de rest van het jaar veilig is. Regelmatige controle en onderhoud blijven het hele jaar belangrijk. 

Uitlaten, banden en accu's

Voor nieuwe uitlaten, banden en accu's kunt u terecht bij Garage ASC. Problemen met uw uitlaat, banden of accu? Kom gerust langs in onze garage of maak een telefonische afspraak.